دانلود پروژه کرم کارامل

دانلود پروژه کرم کارامل
مقدمه
سالهای زیادی است که تهیه رنگهای کارامل از انواع هیدراتهای کربن، صنعت مهم و بزرگی به شمار می آید.
هر ساله هزارها تن کارامل تولید و استفاده می شود تا غذاها و نوشابه ها متنوع تر شود ولی هنوز جزئیات دقیق در مورد کارامل و واکنشهای که در طول تهیه آن اتفاق می‌افتد، در دسترس نیست. در حقیقت مقالات علمی کمی در مورد روشهای تهیه و یا خواص این مواد وجود دارد.
بخشی از این مسئله ناشی از وضعیت اقتصادی صنایع و نیز به دلیل وجود رقابت شدیدی که در این زمینه وجود دارد، و در نتیجه بیشتر اطلاعات در صنعت باقی مانده و روشها و دستورالعملها محرمانه مانده است.
از یک قرن پیش رنگهای کارامل برای رنگ کردن نوشابه های شیرین گوناگون به کار می رفتند، با پیشرفت صنایع، محصول بهتر و خالص تری تهیه شده است و اکنون ما به موقعیتی رسیده ایم که می توانیم بگوییم:
رنگهای کارامل یکی از اجزاء کلیدی در صنایع نوشابه های شیرین هستند.
رنگهای قهوه ای پر رنگ تا قرمز آنها ایده آل را برای نوشابه های کولا و نوشابه های با طعم میوه مثل گیلاس و کشمش سیاه ایجاد می کنند.
پایداری، قدرت امولسیون کنندگی، ویکوزیته کم مقاومت میکروبیولوژی بالای کارامل از مزایای بزرگ آنها برای تولید کنندگان نوشابه ها به شمار می رود…….

فهرست مطالب
مقدمه
تاریخچه
فصل اول:کرم کارامل
فصل دوم:آزمایشات شیمیایی شیر
فصل سوم:چگونگی تهیه پودر تخم مرغ
فصل چهارم:کارامل و ویژگیهای آن
فصل پنجم:واکنشهای تشکیل کارامل
فصل ششم:تهیه کارامل از منابع مختلف
فصل هفتم:تولید کارامل در صنعت
فصل هشتم:فرآیند تولید کرم کارامل و آزمایشات میکروبیولوژی آن
فصل نهم:انبار و تأسیسات
فصل دهم: اصول طراحی حرارتی و هزینه یابی
پیوست

اولین نفر باشید

نظر شما